Læs om forsyningssikkerhed, og dens rolle i den elektriske industri

Vores samfund består af flere sektorer, såsom sundhedspleje, uddannelse, og industri, som alle bidrager til at vores liv fungerer ordentligt. Når vi tænker over det, er vi omgivet af en lang række varer og produkter, som vi bruger i vores dagligdag. Det kan være tøj, elektriske apparater, møbler, eller andet. Derfor er det nødvendigt for vores virksomheder og industrier at sikre optimal sikkerhed i forsyningskæden, så alle produkterne kan nå frem til forbrugerne i en god tilstand.

Da den industrielle sektor hvert år hjemtager en enormt stor indtægt, skal virksomhedsejerne påtage sig et stort ansvar, for at opretholde deres elektriske udstyr på stedet, samt deres værktøjer og maskiner. Vi ved, at for den der ikke har ekspertise inden for det tekniske eller elektriske område, kan det være noget af en opgave at forstå det de basale præmisser for en industri. Derfor vil vi i denne artikel komme nærmere ind på betydningen af forsyningssikkerhed i den elektriske industri.

Hvad er forsyningssikkerhed?

Lad os begynde med det mest grundlæggende spørgsmål – hvad er forsyningssikkerhed, og hvorfor er det vigtigt? For almindelige menneskesker handler forsyningssikkerhed om et system, hvor el-industrien tilbyder effektive, elektriske systemfunktioner, såsom kapaciteten til at transmittere, og generere. Derudover inkluderer forsyningssikkerhed også forsyninger af brændstoffer der kan opbevares, såsom kul, gas og vand, for at sikre højkvalitets-forsyninger til brugere og kunder.

Læs mere: Sisson-Ren wird zu Hause von Toulouse in Liqui Molly Starleigh festgehalten

Forsyningssikkerhed er en integreret del af styring af leveringskæden, hvor man ønsker at løse problemerne med kontrol af sælgere, transport, logistik, leverandører og andre. Det primære formål med forsyningssikkerhed er at opdage, analysere, og forebygge alle de risici der opstår, når en person arbejder med andre virksomheder og organisationer. Derudover inkluderer forsyningssikkerhed også cybersikkerhed for software, og fysisk sikkerhed for produkter.

På den anden side, eftersom vores samfund har oplevet et boom i digitalisering, kommunikerer næsten alle virksomheder og industrier med hinanden, via digitale medier. I de senere år har flere industrier oplevet en voldsom eskalering af cybertrusler, hvilket har været årsag til flere bekymringer om sikkerheden.

Hvordan kan vi forbedre forsyningssikkerheden?

Inden vi går videre, så lad os lige slå fast, hvad vi mener med cybertrusler. Risici ved software og IT-systemer, såsom open sources,angreb med malware og pirateri, kaldes som regel cybertrusler. Herunder har vi omhyggeligt lavet en liste over måder, hvor du kan forbedre forsyningssikkerheden i den elektriske branche.

  • For at tracke leverancer og forsendelser på en effektiv måde, bruger virksomheder automatiserede notifikationer, både for modtager og afsender
  • Benyt forsvarlige forseglinger til alle forsendelsesprocesser
  • For at undgå forstyrrelser eller risici i leveringsprocesserne, så gør det til en tommelfingerregel kun at benytte certificerede og anerkendte leverandører
  • Når du streamliner dine daglige opgaver, skal du bekræfte alle der anmoder om datatransmissioner
  • Gør det til en vane at revidere sælgerens kildekode og open-source kode på dagligdags basis
  • Endeligt, sørg for at du begrænser adgang til tredjeparts programmer

Find en vej frem med en serviceleverandør

For at forbedre forsyningssikkerheden i den elektriske industri anbefaler vi, at du bruger noget tid på at researche, og få kontakt til en ledende serviceleverandør i den elektriske branche. De har som regel et team af professionelle eksperter, som besidder al det rigtige, værktøjer og viden, der kan optimere din forsyningssikkerhed. Derudover er disse teknikere uddannede til at varetage forskellige funktioner, som at teste sårbarhed og lave sikkerhedsstrategiske vurderinger der sikrer, at din organisation ikke møder nogen hindringer for sine produktleverancer.

HINTERLASSEN SIE EINE ANTWORT

Please enter your comment!
Please enter your name here